Saturday, February 2, 2013

Minu blogil on sünnipäev/My blog has birthday.


Käes on veebruar, jälle on üks aasta blogimist täis saanud... veebruaris saab blogi kolme aastaseks. Nagu eelmistel aastatel, siis nii ka nüüd, loosin mõned kingitused :)

1. Esimene kingitus on mu kaasa tehtud, selleks on sokivarraste hoidik. Sobib varrastele, mille pikkuseks on 20 cm. Sellise hoidiku sisse on hea panna poolik kudumistöö... pole hirmu, et silmused pealt maha jooksevad. Mugav reisile kaasa haarata :)

Puit: vaher, töödeldud õliga.

Keera ühest otsast kork lahti...

...pista vardad koos poolelioleva kudumistööga sisse...

... ja keera kork kinni. Nii lihtne see ongi :)

2. Kuna blogis näitan siiski rohkem oma käsitööd, siis omalt poolt loosin välja linase poekoti. Kott on voodriga ja lõhnavate kadakanööpidega.


Loosimise reeglid:

1. Loosin välja 2 kingitust, üks saab vardahoidiku, teine koti.
2. Osalemiseks jäta palun kommentaar, milles kirjuta millist kingitust soovid. Kas soovid osaleda mõlema eseme loosimises või ühe kindla.
3.Loosimine toimub pühapäeval, 10. veebruaril.



 It`s February, it`s birthday time of my blog... 3 years. Like last times, so too now, I`ll give some gifts for my blog readers :)

1. Handcrafted sock needle holder with threaded end caps finished in oil. Maple.  Made by my husband Teet :)
2. Shopping bag. Made by me :)

 If you want to win the gift then:
1. Leave the comment and let me know which gift you would like to get.
2. Leave your comment during the week, on the 10 of February I`ll write here two names... one will get the holder, another the bag :).









44 comments:

  1. Oi, see on tore, soovin Sulle jätkuvalt indu ilusa käsitöö tegemisel!
    Esimest korda näen sellist hoidikut, mul on alati probleem, et kuhu panna peente varrastega poolik töö, sest alati vaja ju välja minnes igaks juhuks kudumine kaasa haarata. Kui ma selle nüüd omale Sinu armsa sünnipäevaloosiga saan, siis olen õnnelik.

    ReplyDelete
  2. Palju õnne Sulle ja blogile! Nii äge, et Su blogi olemas on ja Sina oled ka kuidagi lähedaseks saanud kohe läbi selle :) Sokivardahoidik on tõeline vau-ese! Ma polegi sellist näinud ja vaja läheks seda kohe kindlasti (kaks sokki just poolikute tööde kotis ja vardaotsad koti külgedest läbi torgatud, et silmad maha ei jookseks). Seega ma osaleks hea meelega vardahoidiku loosis :) Poekott on ka imeilus nagu alati!

    ReplyDelete
  3. Palju õnne blogile ja palju õnne ka blogi omanikule! Loodan, et kauneid kudumeid jätkub veel kolmeks aastaks ja kauemakski!
    ...Ja see vardahoidik on fantastiline idee!!! Mul on vardad kahest otsast patsikummidega kinni :)

    ReplyDelete
  4. Palju, palju õnne nii blogile kui Sulle! Vardahoidik on tõeliselt tore idee, olen neid netis piilunud, kott oma vanas ja tuttavas ilus ja headuses!

    ReplyDelete
  5. Aeg lausa lendab! Palju õnne meie poolt ka! Mulle meeldivad mõlemad, vardahoidik natuke rohkem! Igatahes- jõudu ja jaksu ja tuliseid vardaid edaspidiseks!

    ReplyDelete
  6. Palju õnne ja pikka iga blogile ja sulle ikka nobedaid näppe, mis nii kauneid asju valmis meisterdavad! Mulle meeldivad mõlemad kingitused. Kott on ka väga ilus, aga kuna ma õmmelda oskan ise ka, siis sooviksin ikka vardahoidikut! Väga lahe asi!

    ReplyDelete
  7. Oehhhh, milline ahvatlus !
    Olen üks väga paljudest, kes Sinu ja teie pere tegemisi siinse blogi vahendusel jälgivad/uudistavad/imetlevad. Ja loodan, et seda imetlemise võimalust jätkub veel kauaks !
    Kott on muidugi ka mõnus, aga silmad kiikavad rohkem ikka tolle vardahoidiku poole ning suu vormib sõnu : "Kui seda hoidikut ei õnnestu õnneloosiga saada, siis kas meister oleks nõus veel selliseid valmistama ?"
    Toredat blogisünnipäevapidu ja maitsvat kolme-küünla-torti !

    ReplyDelete
  8. See sokivarraste hoidja on väga vahva idee ja teostus :). Vajalik igale kudujale (mulle ka ;)). Aga su poekotid on samuti sellised, mis mulle väga meeldivad. Nii, et ma heameelega osaleks mõlemas loosimises.
    Kuigi mulle on korra juba loosiõnn naeratanud. Viisakas oleks kõrvale astuda, aga ma ei suuda viisakaks jääda. :D Vabandan!

    ReplyDelete
  9. Tore blogi ja toredad käsitöötegijad, kelle töid siin näeb.
    Osaleksin hea meelega vardahoidja loosimises :)

    ReplyDelete
  10. Ühinen kõigi eelkõnelejatega - te olete üks ütlemata andekas paar. Ma mõtlen teile tihti - no umbes korra päeva jooksul, kui mul trepp-tooli kasutatda vaja on ja ma rahulolevalt mõttes meistrile naeratan :D
    Kuigi ma just tihti ei kommentaari, olen su uute tegemistega alati kursis ja jätkuvalt imestan su kudunäppude kiiruse üle. :)
    Kuna ma tihti rongis ja bussis koon, võiks mul selline vardahoidik olla küll, ei peaks kadunud silmi kodus taga ajama :)

    Verpin

    ReplyDelete

  11. Imetlen alati, kui uus blogipostitus tuleb!
    Palju õnne!
    Sokivarraste hoidku loosis sooviksin küll osaleda, pole varem sellist näinudki.
    Kott on ka väga ilus nagu alati!

    ReplyDelete
  12. Tere!
    Sokivarraste asi on üks igavesti uhke meisterdus!
    Sooviksin loosis osaleda ;-).
    Kandideerin poekotile.

    -vusserdis-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Palju õnne Ülle! Olen Su täid ikka imetlenud, tubli oled!
      Sokivarraste hoidik on mega lahe!

      Delete
  13. Palju õnne blogile! Õnne Sulle ja Su perele imelistes tegemistes. Meeleldi osaleksin esemete loosimises. Vardahoidik on kasulik ja poekott on imeilus. Kotti oskan ma isegi õmmelda, aga kellegi teise oma on alati ilusam, huvitavam ja teistsugune. Vardaümbris on põnev. Kuigi koon harvemini sokki/kinnast, oleks see siiski huvitav abimees.
    Kena oleks ennast ühte loosi kirja panna, aga ma tahaks ikka mõlemasse :)

    ReplyDelete
  14. Palju õnne blogile, milles on alati nii ilusaid ja põnevaid tegemisi!
    Kui loosimises veaks, siis eriti õnnelik oleksin vardahoidiku üle, sest poolikud kindad-sokid on sageli kotis laiali ;)

    ReplyDelete
  15. Toredat uut blogiaastat! Kui oleks võimalik, teeksin sulle asjaliku kingi ja kingiksin AEGA, mida meie hobi juures alati vaja on :P
    Loosiõnne korral oleksin väga õnnelik vardahoidiku üle.

    Siret

    ReplyDelete
  16. Armas Ülle! Palju õnne Sulle blogi tähtpäeva puhul! Et ikka jätkuks ideid ja mõtteid ja kõike seda hästi palju! Mõlemad kingitused on nii armsad ja vajalikud, seega osaleksin mõlema loosis :)

    ReplyDelete
  17. Ülle! Palju õnne ja nobedaid näppe kauni käsitöö tegemisel! Osaleksin nii vardahoidja kui ka poekoti loosimises!
    Päikest!

    ReplyDelete
  18. Onnittelut sinulle hyvästä 3-vuotiaasta blogista, olen mielenkiinnolla seurannut. Näin myös harjoittelen Eestikeelt, osaan lukea, en kirjoittaa.
    Jos voitan, haluan vardahoidikut

    ReplyDelete
  19. Väga hea idee!!! Ja palju õnne sünnipäevaks!!! :) Tellin küll üks vardahoidiku sinu abikaasalt, kui pole õnne siin mängus!!! ;) Või kaks tükki, teine ​​kingituseks.

    ReplyDelete
  20. Nii vahva, palju õnne toredale blogile!
    Mulle meeldivad mõlemad asjad, vardahoidik muidugi kõige rohkem nagu paljudele eelmistelegi õnnitlejatele! Kui loosiõnn ei naerata, siis sooviksin samuti teada, kas sellist osta ka saaks... :)

    ReplyDelete
  21. Palju õnne blogipõnnile! :)
    (Kui loosimiseks läheb, siis mind võib visata vardahoidikurattasse - üks väga vajalik asi. Kiida meest ka.)

    ReplyDelete
  22. Palju õnne blogile ja selle pidajale. :) Nobedaid näppe, lennukaid ideid ja palju, palju aega nende teostamiseks.
    Sooviksin vardahoidiku loosimises osaleda. Sinu poekott mul juba on ;))Kui loosiõnn ei naera, siis oleksin hoidiku tellimises järjekorras.... neljas, vist.)))
    Kindad on ilusad. Ehtsad rukililled peal ;)

    ReplyDelete
  23. Marja-Liisa in FinlandFebruary 2, 2013 at 11:25 AM

    I am in! Both gifts are nice. If I'm lucky I'd like to get the sock needle holder. Happy birthday to your blog!

    ReplyDelete
  24. Palju õnne,pikka iga ja edaspidist jätku Su armsale blogile.Teie pere näputööd on ikka vapustavad silma-nuumamiseks:)!

    ReplyDelete
  25. Palju õnne blogile! Mõnusat käsitöötegemist ja minusuguse rõõmuks kerget jutujooksu postitustes. Loosimises pretendeerin vardahoidikule. tumevalge

    ReplyDelete
  26. Palju õnne ja pikka iga blogile! Vardahoidik on küll vajalik ja originaalne. Kott on ka asjalik ja kaunis. No ei saa mitte jätta osalemata mõlemas loosis. Vähemalt osalemise rõõm, kuna loosidega mul just ei vea...

    ReplyDelete
  27. Palju õnne! Imetlen alati Sinu ja Su kaasa töid. Ootan alati, et mis seekord põnevat näha saab :P Seega soovin osaleda mõlema kingi loosis :) Vahvaid ideid ja käbedat teostust!

    Snowdrop

    ReplyDelete
  28. Näedsa! Tasub kaks päeva netist eemal olla, kui kohe on Yllepi blogil sümmipäev ;) Oi, mulle meeldib see blogi ja see lõpmata andekas käsitööpaar, kelle töid seal imetleda! Vardahoidik on tõeline WAU! ese, aga kott pole seda mitte vähem! Ahne inimesena osalen mõlema loosis. Ja kui õnn ei naerata, siis küsin, nagu paljud teisedki, et kas meister veel selliseid imeasju teeb. Edu ja õnne ja pikka iga!

    ReplyDelete
  29. Palju õnne blogile :) Ma käin ka siin vaikselt teie pere käetööd imetlemas. Hea meelega osalen vardahoidja loosis, sest see on lihtsalt udupeen :)

    ReplyDelete
  30. Palju õnne, pikka iga ja palju-palju põnevaid postitusi kaunist käsitööst!
    Soovin osaleda vardahoidiku loosimises. See on nii superlux asi! Helikene

    ReplyDelete
  31. Palju õnne blogile! Osaleksin vardahoidiku loosimises. Fantastiline idee. Kas meistrimees ka selliseid hoidikuid teeb, kus saaks pooleli olevat ringvarrastel olevat tööd hoida -või saab koguni selles hoida. Kui loosiõnn ei naerata, siis sooviksin sellist vardahoidikut tellida.

    ReplyDelete
  32. Palju õnne blogile! Väga ilusad, korrektsed ja kvaliteetsed tegemised!
    Osaleksin ka vardahoidiku loosimises!

    ReplyDelete
  33. Palju õnne blogile! Ja loomulikult pikka iga!

    Osaleksin meelsasti vardahoidiku loosimises.

    ReplyDelete
  34. Palju- palju õnne ning aitähh nende võrratult ilusate tööde eest:)

    Osaleks vardahoidiku loosis:)

    ReplyDelete
  35. PALJU õnne sünnipäevaks! Osalen minagi nende sadade hulgas ;)Võtan poekoti sappa ;)

    ReplyDelete
  36. Õnnitlused!!! Mõlemad kingitused on ahvatlevad, seega osaleksin nii koti kui vardahoidja loosimisel :)

    ReplyDelete
  37. Palju õnne sünnipäevaks!
    Osaleksin meelsasti vardahoidiku loosimises.

    ReplyDelete
  38. Õnne! Õnne! Õnne!
    Siit blogist leiab alati nii kauneid töid, et alati peab uudistamas käima. Jõudu edaspidises.
    Osaleksin nii koti, kui ka vardahoidiku loosis, sest nad on nii kaunid, et valik on väga raske.
    Anu /kirjutihane isetegijas

    ReplyDelete
  39. Õnnitlused! Sinu blogi on üks neist, mida ka pidevalt jälgin. Nii sinu kui su mehe tööd on väga kaunid.
    Heameelega osalen mõlemas loosis :)
    Weebel

    ReplyDelete
  40. Juba jälle aasta täis :) Lennukaid ideid ja teostusi edaspidiseks. Õnneloosides mul õnne ei jätku. Seega tahaksin teada, kas vardahoidikut tellida saab. See on nii praktiline asi ja kui ilus oleks oma poolikut tööd sinna panna.

    ReplyDelete
  41. Sinu blogi on tõeliselt inspireeriv - nii palju kaunist käsitööd. Mõlemad kingitused, mis loosi lähevad, on toredad. Panen oma loosiõnne proovile mõlemas! :)

    ReplyDelete
  42. Palju õnne sünnipäevaks!
    Osaleksin mõlemas loosis.
    tirgis

    ReplyDelete
  43. Sattusin imeilusa postituse otsa! Palju õnne Ülle, ülitoreda ja laheda blogi pidamise eest, mida ikka kiikamas ja imetlemas käin. Ja kui imetlemise ja hea sõna jätmise eest ka kingitusi jagatakse, olen käpp. Seega osaleksin suurima rõõmuga mõlemas loosis :D

    ReplyDelete