Sunday, December 2, 2012

Pikk-pikk sall...


Ilusat I adventi!

Eile lõpetasin selle salli kudumise, kirjatud kudum ei ole ikka päris minu rida... ma olen seda ikka aeg-ajalt endale kinnitanud ... ja siis mõne aja möödudes olen jälle mõne kirjatud kudumistöö ette võtnud. No ma ei tea... mingi mõju ikka on :)

Pikkust 1.80 koos tuttidega.


Alguses oli mul plaanis teha üleni hall, natuke punast sisse ja kõik. Vaatasin, et halli ei jagu nii palju kui tarvis, lisasin rohkem punast ja võtsin tumehalli ka juurde... ja nii see asi mul kirjuks läkski :)  Aga nii ongi mu meelest ilusam.

Minu abiline "Maali" demonstrrerib salli pikkust :)

Kanda võib salli mitut moodi,  üks variant selline.



Tutid meeldivad mulle endale väga, mõnusalt suured ja kirjud said. Esimest korda tegin tutte uue viguriga, mis sai värskelt soetatud. Nii tore ja lihtne tegemine, soovitan osta.

Materjal: punane 100% vill, hall ja tumehall on akrüüli-villasegused lõngad. Pehme ja soe, lõngad värvi ei anna.
Vardad: 3.0 sukavardad. Kudusin ringselt, mõlemad pooled on mustrilised.
Pikkus: 1.80 koos tuttidega






19 comments:

  1. NIIII ilus! Mis sa ajad patujuttu, et kirjatud kudum ei ole "sinu rida"- väga ilus töö on. Mina kirjatud salli küll kududa ei jaksaks ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan, Martabertake! Patujuttu :) Kes nüüd patujuttu ajab... iga kell kood sa sihukese salliluru valmis :) Sul ikka kogemusi kirjatud kudumises rohkem kui mul.

      Delete
  2. Aaahhh, nõnda imeilus sall paneb lausa ahhetama. Minul ei ole küll niisuguse iluduse kudumiseks ei kannatlikkust ega oskusigi. Ja teie Martabertaga olete mõlemad mu silmis ikka tõelised Vardakuningannad, kelle töid-tegemisi käin aina salaja ja avalikult imetlemas ! Vottt !
    Edasivaidlemisele ei kuulu !

    ReplyDelete
  3. Väga vahva sall! Kirjuks ei ole ta nüüd kuskilt otsast läinud, ei esimesest meetri algusest ega ka viimase meetri lõpust. Tutid panevad asjale ilusad punktid- täpid:D
    Ilusat advendiaega!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Nipi!
      Tutid meeldivad mulle endale ka... :)

      Ilusat advendiaega Sulle!

      Delete
  4. oot-oot....kirju ei ole päris sinu rida???? Ise vehid nii ägeda salli valmis teha ja pole sinu rida...ahaa ei usu. Sall on tõesti vallatu ja äge!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänud, Jaanika!
      Ma ei saanud ju pooleli enam jätta :)

      Delete