Wednesday, February 29, 2012

Kevadised linnukotid:)

Õmblesin mõned poekotid...linased, kadakapuust nööpidega, linase pitsi ja seest voodriga. Rahvusliku triibukanga asemel kasutasin seekord imearmast lindudega riiet (mis jäi üle hiljuti näidatud tumba taastamisest).


Kaks kotti tuleb veel sellest riidest välja, siis olen selle kanga küll viimseni ära kasutanud. Protsess seisab praegu voodririide taga:) pean minema jahile (loe: kangajahile)...

Kellele kotid meeldivad ja tunnevad sellisest kevadisest kotist puudust, siis kirjutage mulle.



Martaberta hakkab meile varsti näitama oma uut kirge...nõeltehnikat:) Ootan põnevusega...selle tarbeks tegi Teet talle kaks nõela: ühe puust ja teise pleksiklaasist ehk "nähtamatu" nõela (nagu lavastusest "Armastus kolme apelsini vastu") :)

Täna on nii ilus kevadine ilm...tõeline kevad vist ei olegi enam nii kaugel:) Aknalaual on juba esimesed suvelilled ninad mullast välja pistnud, varsti ka paprikad. Kevad on nii mõnus!!!

12 comments:

  1. No kui nii kenad kotid on sünniõiguse saanud, siis pole kevadel enam aega pikalt mõelda - küllap hakkavad ta soojad jalaasted peagi maad lumest vabastama !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loodame, et kevad tõesti kiiresti tuleb. Praegu on küll tahtmine ainult kevadisi ja rõõmsavärvilisi asju teha:)

      Delete
  2. Väga ilusad kotid, mõnusalt kevadised!

    ReplyDelete
  3. Aitäh Ülle ja Teet nõelte eest! OOtan nädalavahetust,et saaksin korralikult pusima hakata.Praegused proovisutsakad näitavad aga seda,et nõel lippab lausa ise( jõuaks vaid oskused järgi)

    ReplyDelete
  4. oi näe, Sina ka kotilainel. Ma just lõpetasin veidi aega tagasi omale ühe meisterdamise. Poekotte läheb ju alati tarvis:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kotilainel jaa...tuleb varsti veel juurdegi:)

      Delete
  5. Väga mõnusad kotid, ilusad erksad!

    ReplyDelete