Saturday, May 8, 2010

Silmailu aias...

Tegin täna fotokaga tiiru aias ja püüdsin pildile mõned õitsejad. Nartsissidest ei hakanud pilte tegema, aga näitan teile punaselehelist bergeeniat, mis praegu õitseb. Mul on aias ka tavaline, millel lehed on rohelised ja õied on heledamad, aga mulle meeldib just värvi poolest see taim. Kahjuks on sel aastal aias meeletult tigusid ja nad teevad usinalt hävitustööd mu lillede kallal...nii ka bergeenia on neid elukaid täis:(


Karukell on kohe-kohe avanemas:) Teisest karukellast jäin selle talvega ilma, mügrid olid lume all hävitustööd teinud.


Sel aastal mõtlesin olla erakordselt kaval:) ja kaevasin kevadel peenrast mõne priimula ja natuke nartsisse välja ning panin maja ette pottidesse. Hi-hi...omast arust ikka kaval küll:) Nüüd õitsevad ja on nii ilusad...mmm...miks ma eelmistel aastatel selle peale küll ei tulnud?


Kasvuhoones ootavad aga juba virkliisud...läheb vist veel omajagu aega kui neid julgen välja istutama hakata.


Salatist pidin ka pildi siia panema, no kas pole ilus roheline pilt?


Ja meie kodu lähedal tiigil on praegu kuus ilusat luike, püüdsin mõne ka pildile:)

5 comments:

  1. Jah- kui neid aiapilte vaatan, tuleb suur-suur igatsus oma aia järele, sõrmi mulda saada. Kortermaja aknalaud pole ju päris see.

    ReplyDelete
  2. Teil vist soojem? Enne 12-st oli Pärnu tuulisel rannal 6,5 kraadi ja kui Viljandimaale jõudsime näitas juba 8,5. Seega mõni ime, et sul juba nii palju õitsejaid-silmarõõmustajaid.

    ReplyDelete
  3. Meil vist soojem jah, täna oli kuskil 10 kraadi ringis...aga õues oli külm ikkagi.

    ReplyDelete
  4. Sa oled virk perenaine olnud, sul salat juba suur ja virkliisud ootavad istutamist. Minapanin salati alles maha ja lilled ka alles imetillukesed :P

    ReplyDelete
  5. Tänan Minuliisu! Enda arvates olen sel aastal märksa laisem olnud:)

    ReplyDelete