Thursday, March 24, 2016

Candy Bear


Mänguasjade kudumine on puhas lust, aga ka paras nikerdamine ning sellise väikese tegelase tegemiseks kulub omajagu aega. Aeg-ajalt mulle meeldib selline nikerdamine :)

Seekord sai valmis üks karuke. Imetlesin seda karukest juba ammu ja lõpuks otsustasin teha, ostsin mustri ja töö võis alata.


Mind paneb imestama, miks enamuses inglise keelsetes õpetustes kootakse kõik detailid eraldi tükkidena ja õmmeldakse kokku.... see on ju nii tüütu. Kohandasin mustrit veidi ja kudusin kõik detailid ringselt. Ainult kõrvad kudusin eraldi tükkidena ja õmblesin kokku.


Kõige raskem on alati näo tegemine, nii kergesti võib täitsa omadega metsa minna :) See karu tahtis vägisi hiire näoga tulla, aga õnnestus vist ikka karu nägu lõpuks.


Muster: Candy Bear by Susan Hickson
Lõng: Novita Helen
Vardad: 2,5 ja 3,0

6 comments:

  1. Vahva karu! Ja ei ole hiire näoga, ikka karu mis karu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Helen!
      Õnneks ei muutunud hiireks jah :)

      Delete
  2. Väga äge karu! Imetlen Su kannatlikkust! Olen aastaid võtnud hoogu, et neid (http://littlecottonrabbits.typepad.co.uk/knitting-patterns/) loomi teha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Mai Liis!
      Ega nende tegemine eriti kannatlikkust nõuagi :) Eriti vahva on detailide ühendamine ja viimistlemine, alles siis näed, milline see loomake lõpuks välja tuli. Sinu link on nii tore, hakka aga otsast tegema, nii ilusad loomad. Ma olen varem sellele jänkule silma peale pannud, hästi nunnu. Kas oled mõne mänguasja varem ka teinud?

      Delete
  3. Väga äge karu! Imetlen Su kannatlikkust! Olen aastaid võtnud hoogu, et neid (http://littlecottonrabbits.typepad.co.uk/knitting-patterns/) loomi teha.

    ReplyDelete