Saturday, April 2, 2016

Rebane.


Veel üks mänguasi sai valmis... rebane :)


Põnev kudumine oli, meeldis see mustrite ja värvide sättimine. Idee ja õpetus on raamatus "Kiri kari", raamatu kiituseks ütlen, et see on üks lahe raamat. Kindlasti koon kunagi sealt raamatust veel sea ja mõne kassi, äkki rebaseidki veel lisaks. Esimest korda nägin neid loomakesi Heimtali muuseumis, nii toredad olid, et tekitasid minus suure isu neid kududa... alati on midagi muud olnud vaja kududa ja polnud aega teha, nüüd lõpuks sai üks teoks tehtud.


Mustriteks kasutasin erinevaid Eesti rahvusmustreid, olin üsna mugav seekord ja leidsin need kõik sama raamatu mustrikogust.



Käisin metsas rebast pildistamas, nii vahvad pildid tulid, et ei oskagi valida... panen siis rohkem pilte ja vähem juttu seekord :)



Õpetus: "Kiri kari" Anu Raud, Anu Kotli
Vardad: 2,0
Lõngad: 8/2 villased

Täitsa tore oli täna postkastist leida rebasega kudukaarti, nii tore üllatus Soomest...

Katja Saario

Ja kevad on lõpuks ja õnneks ka kohal...



7 comments:

  1. Nii kelmikas rebane! Minagi sain kunagi Heimtalis käies samasuguse pisiku ja olen neid loomakesi teinud päris mitmeid. Saab lõngajuppe ära kasutada ja erinevaid mustreid proovida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii vahva, milliseid tegelasi Sina kudusid?

      Delete
  2. Vahva rebane! Mina samuti imetlesin Heimtalis neid loomakesi ja andsin endale lubaduse kunagi kududa. Raamat on ka olemas. Praegu tuli küll tuhin peale! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tee kindlasti :) Väga tore on neid loomakesi teha. Ma olin ka endale juba mitu aastat tagasi lubanud, et teen ka mõne loomakese... aga alles nüüd sain ühe tehtud :)

      Delete
  3. Replies
    1. Kevadrebane jah, nii erk värvilaik looduses :)

      Delete
    2. No pidin jälle vaatama tulema:))

      Delete