Thursday, September 20, 2012

Uus hobi/my new hobby.


Leidsin hiljuti enda jaoks huvitava hobi... hakkasin koguma kudumisteemalisi postkaarte. Praegu on veel kogu tilluke, aga see just teebki selle minu jaoks huvitavaks, et neid kaarte pole lihtne leida... Eestist ma ei ole siiani veel leidnudki, v.a. Saara kirjastuse mustrikaardid.

Kaart peab otseselt olema seotud kudumisega... kas keegi koob pildil, on tegemist lõngadega, ketramisega, kudumismustriga või valmiskootud esemega. Esimesed leidsid juhuslikult tee minuni, nüüdseks on ka juba mõned sõbrad neid minu jaoks otsima hakanud.

Minu jaoks oli üllatus, et selliste kaartide kogujaid on maailmas palju ja kui googlesse panna otsingusse "knitting cards", siis saab näha väga palju põnevaid kaarte. Mõtlesin, et näitan oma pisitillukest kogu ka siin, võib olla pakub huvi :)



Vasakult ülemise kaardi saatis mulle Mary Hollandist, ülejäänud saatis Virpi Soomest.

Kaks ülemist kaarti saatis Pauliina Soomest, kaks alumist Jacki Inglismaalt.

Kolm ülemist Virpilt Soomest, alumine vasakpoolne postcrossingu kaudu Hollandist ja parempoolne leitud kohalikust kaltsukast.

Recently I started to collect the knitting cards, my collection is still a little :)  I haven`t found much cards from Estonia but I know that many people from other countries also are collecting such kind of cards. I always will be glad to get a new card, so...all offers are welcome :)


14 comments:

  1. No siis ma tean, mida järgmine kord Inglismaalt otsida ;)

    ReplyDelete
  2. Kift idee! Pole isegi sellise pilguga osanud kaarte vaadata.

    ReplyDelete
  3. Tõesti tore, mina ka vaatasin, suu lahti:) Vägagi tore hobi!

    ReplyDelete
  4. Hästi huvitav hobi :) Tuli tahtmine oma kaardid ka välja otsida ja vaadata palju seal käsitööga seotud on ;)

    ReplyDelete
  5. Oh, nii vahva, et sellised kaardid teile ka meeldivad :)

    ReplyDelete
  6. Väga vahva hobi! Näita aegajalt välja, mida uut on õnnestunud saada.

    ReplyDelete
  7. Oi-jah, kaardid..kaardid.. Nii kaugele, kui end mäletan, olen ikka püüdnud neid, mis mulle saadetud, alles hoida. Kahjuks on arvuti- ja mobiiliajastu nende hulka tublisti vähendanud.
    Ilusad kaardid ja tore hobi !

    ReplyDelete
  8. Tõesti väga vahva. Hoian silmad lahti kui ringi reisin, ehk õnnestub ka Sulle midagi uut leida :)

    ReplyDelete
  9. Hello, hei Ülle!

    Thank you for vising my blog! Yes, I collect postcards about knitting, yard and so on... You have almost all the same postcards (from Finland) than I have, but if I find new ones, I will remember you!

    Happy New Year 2013!

    ReplyDelete
  10. Hei Rasa! Thank you! Do you collect only new cards or also used? I collect the both. I have some double used cards... if you are interested then please let me know.
    My e-mail: yllep@hot.ee

    Happy New Year!

    ReplyDelete