Wednesday, December 15, 2010

Jõulurõõm.

Millest siis täna alustada? Eks ikka jõulurõõmust:)
Võtsin osa Isetegija.net foorumis toimuvast pakivahetusest "Väike jõulurõõm", kus pidi tegema kingituse, mis mahuks kahte pihku ja lisaks veel omatehtud kaart.

Täna oli tore päev, sest täna sain mina paki ja ka minu pakk jõudis saajale kohale.

Kõigepealt esitlen pakki, mille tegi mulle Mummukad...ilus pakk, mis sisaldas hulgaliselt kraami: pajakindad, pajalapid, eurosokk, 2 päkapikku ja kaart. Aitäh Mummukatele ilusa paki eest!


Minu tehtud pakk sai selline:

Mahub täpselt kahte pihku:) ...kotikese sees on kaks pisikest šokolaadi ka...ega päkapikk siis tühjalt ringi käi:)


Päkapikk on kootud...algse idee sain ühest kootud mänguasjade raamatust, aga tegemise käigus aina muutsin ja muutsin juhiseid ja lõpuks tegin ikka täitsa omamoodi...mul tavaliselt kipub alati nii olema:)

Selja tagant ka üks vaade:






14 comments:

  1. Oh kui armas tegelane! Nähes IT-s päkapikku, tekkis kohe küsimus, et mis on koti sees. Sain vastuse ka ;) Päkapikk ise on ka paar šokolaadi kinni pistnud - selline paras mees parimais aastais :)

    ReplyDelete
  2. Aitäh, Kadri! Söötsin päkapikul enne teele saatmist kõvasti kõhu täis...kartsin, et sööb muidu koti seest šokolaadid ära:)

    ReplyDelete
  3. Ah, kui laheda tegelinski sa oled valmistanud! Foorumis arutleti nende õpetuste jagamise üle. Kas sa üritasid ka oma loomingu üles kirjutada? Ma aasin nii sama, tean omast käest, et see lihtne ei ole. Mul seepärast Jäälillede õpetus seisabki - ei oska korralikult paberile panna.

    Ja Mummukad on toeka jõulurõõmu sulle teinud!

    ReplyDelete
  4. Tänud, Meeli! Ei kirjutanud õpetust üles...kui peaks kirjutama, siis peaks vist ühes uut tegelast kuduma hakkama, et meelde tuletada kus ja mida tegin:)

    ReplyDelete
  5. Ilus priske kutt see sinu päkapikk :)
    Mõnusad pakid mõlemad!

    ReplyDelete
  6. Oi, kõtu head ja paremat täis, sellist päkapikku kohe tahaks oma aknalgi näha:)

    ReplyDelete
  7. See päkapikumees meeldis mulle kohe, kui nägin ITs. Aga see, kui ta sul mõnusalt peos poseerib, on ikka parim pilt temast.

    ReplyDelete
  8. Aitäh Ave, Heli ja Helen!
    Priske kutt jah...hea isuga:)

    Helen, mulle endale ka see poseerimise pilt käes meeldib...selline oli minu arusaam selle projekti sisust. Oleks pannud selle pildi pildialbumisse, aga seal pole kaarti peal.

    ReplyDelete
  9. See päkapikk ikka eritu armsake ja muheda olemisega :) Kui õpetust hakkad tegema ja uut valmistad, siis mina võtaks ta küll endale kaissu ;) Selline nunnu ja armas teine.Seega võid alustada ;)
    Kallid sulle sinna lumisesse koju.

    ReplyDelete
  10. Aitäh, Astra! Võib olla isegi teen õpetuse kui mahti saan:)

    ReplyDelete
  11. Nunnu päkapikk!
    Vahva kingituse said, õnnitlen. :)

    ReplyDelete