Tuesday, March 9, 2010

Lõvi nimega Leo...

Täna oma tegemisi ei näita....varsti siiski:)

Panen siia poseerima hoopis mu kaasa tehtud puidust lõvikese.

Kõik sai alguse sellest, et üks tore inimene tellis puidust lõvikuju....sooviks oli pikkus-20cm, et oleks lamavas asendis ja punakat-pruuni värvi. Kuna kodus oleks poseerimiseks ette võtta ainult koer (ehhee....mis lõvi sellest saaks?!), siis algas hull lõvipiltide otsimine. Pean mainima, et vist poolte maailmas elavate lõvide pildid on meil nüüd arvutis:) Lõpuks sai mitmest-mitmest pildist üks korralik lõvi kokku miksitud...no paljast teadmisest, et kujutad ette, milline lõvi on, ei aita ju. Iga pisikene detail pidi paigas olema, et lõvi ikka proportsioonis oleks ja ikka ka lõvi moodi välja näeks.
Esimestel piltidel on lõvi oma naturaalses olekus...ehk siis saarepuust tehtud ja töötlemata. Järgmistel piltidel on juba tellitud värvitoonis.
Kaasa küsis nalja pärast, mis nimeks saab...minu meelest polnud kahtlustki, et Leo:) Loodetavasti tellijale ka Leo meeldib.

8 comments:

  1. On küll Leo, täitsa päris kohe :)

    ReplyDelete
  2. Jessas, kui vägev lõvi kuju imetleme siin Andresega mõlemad :)

    Ave-Marii

    ReplyDelete
  3. Väga tõetruu lõvi !
    Kui nüüd imetlemisest rääkida, siis... kipub see natuke nagu kadeduseks ümber formeeruma. Kaugeltki mitte igale inimesele ei ole tavalist joonistamise oskustki jagatud, mis siis veel tõelisest kunstiandest rääkida ! Ja kui see anne veel erinevate valdkondade näol ühte peresse kontsentreerub... Vägev !
    Päikest ja rõõme !
    Sant.

    ReplyDelete
  4. Aitäh armsad Meeli, Ave-Marii ja Sandu!

    ReplyDelete
  5. No see on tõesti vahva lõvi.
    Appi mul mõte juba jookseb, et pigistaks selle 20 cm lõvist 10 cm ja mul ongi trepipostil maailma kõige uhkem nupp olemas.
    Teil on mõlemal kuldsed käed.

    vusserdis

    ReplyDelete
  6. See lõvi on klass omaette ausalt kohe. Oled endale kullatükist mehe saanud kellel kuldsed käed pealekauba. Aga noh te mõlemad ju mega tublid. Teid ainult kiida ja siis tuleb toodangut nii, et jagub. Ja vot see on hea :D

    ReplyDelete
  7. Lihtsalt VAU! No tõesti lõpmata lahe lahe kuju!

    ReplyDelete