Monday, February 22, 2010

Valge pühapäev



Eilse päeva võib panna ühise nimetaja alla "Lumi"...lumel ei näigi lõppu tulevat ja sel aastal talv vist otsa ei saagi. Ma ei tea kuidas teised inimesed tunnevad, aga mul on suur kevadeigatsus peal...täna öösel nägin isegi unes juba, et lumi sulas mõne tunniga ja muru oli juba roheline.
Lumekoristustöödel on mul abiline ka...Rex...ustav ja truu sõber, kes kraabib ja kaevab lund seal, kus vaja pole...erinevalt minust tunneb ta lumest suurt vaimustust (väike toakoerake muidu...ehee)

Tuppa tulles avastasin, et kas tõesti on lumi ka aknast sisse kaktuse peale sadanud, lausa lumepalle on keegi sinna visanud....


Lähemal vaatlusel selgus, et hoopis lumivalge vildikee...

8 comments:

  1. Väga kaunis lumepalli kee :)ja Rex on vahva !


    Ave-Marii

    ReplyDelete
  2. Sinu kee on tõesti kena, aga sinu koera ma lausa jumaldan. Tema ületab kõik seekord. tõeline iludus ja minu lemmik. Olen alati saksa lambakoeri imetlenud.:)

    ReplyDelete
  3. Väga kena lumine kee.


    vusserdis

    ReplyDelete
  4. Väga lumine kee! Rex on nii kaunis koer! Minu koer armastas ka lund limpsida. Naljatasin ikka, et ta kindlasti mõtleb, et on vahukoore sees. Kahjuks nädal tagasi läks ta meie juurest ära taevariiki. Olen tänulik selle 10 aasta eest, mis me saime koos olla. Toredat lumes möllamist teile!
    Päikesekiir

    ReplyDelete
  5. Aitäh! Oi kui kahju su koerakesest...eks ole nad ju nagu pereliikmed.

    ReplyDelete