Monday, February 22, 2010

Valge pühapäev



Eilse päeva võib panna ühise nimetaja alla "Lumi"...lumel ei näigi lõppu tulevat ja sel aastal talv vist otsa ei saagi. Ma ei tea kuidas teised inimesed tunnevad, aga mul on suur kevadeigatsus peal...täna öösel nägin isegi unes juba, et lumi sulas mõne tunniga ja muru oli juba roheline.
Lumekoristustöödel on mul abiline ka...Rex...ustav ja truu sõber, kes kraabib ja kaevab lund seal, kus vaja pole...erinevalt minust tunneb ta lumest suurt vaimustust (väike toakoerake muidu...ehee)

Tuppa tulles avastasin, et kas tõesti on lumi ka aknast sisse kaktuse peale sadanud, lausa lumepalle on keegi sinna visanud....


Lähemal vaatlusel selgus, et hoopis lumivalge vildikee...

Saturday, February 20, 2010

Romantika....




Isetegijas on praegu käimas vahva projekt "TKV Romantika". Selle raames sai päris mitu asju valmis tehtud, loodan südamest, et saajale mu tehtud asjad ka meeldivad.

Friday, February 19, 2010


Veel üks talvine komplekt...kootud jällegi Novita Rose Mohairist. Nööp on "eritellimus" mu kaasalt.




















Olen alati imetlenud ilusaid järjehoidjaid teiste blogidest. Minu esimene katsetus sai lihtne ja tagasihoidlik...aga mulle endale meeldib.

Thursday, February 18, 2010






Eile sai veeretatud pärleid näppude vahel ja suure veeretamise tulemusena valmiski üks komplekt. Sinine on vaieldamatult üks mu lemmikvärvidest ja sinine koos pruuniga annab väga mõnusa tulemuse.
Pildil oleva pisikese topsikese tõin ma Inglismaalt mõned aastad tagasi...mulle meeldivad sellised romantilised "vidinad"...



















Üks ports silmusemärkijaid ootavad uusi omanikke... uskumatult head "abimehed" kudumisel.

Tuesday, February 16, 2010

Lumivalge komplekt.


Et esimene postitus "lahjaks" ei jääks, lisan ka pildi oma viimasena valminud komplektist. Kudusin selle komplekti kahekordsest Novita Rose Mohair lõngast,salli kinnituseks on mu kaasa tehtud sallinõel (materjaliks vaher)

Tere Blogi!

Võtsin kaua hoogu, et omale blogi teha ja täna lõpuks tegin selle teoks. Hakkan siin näitama põhiliselt oma meisterdatud käsitööd, aga samuti mu kaasa disainitud ja tehtud puutööd. Kuna minu teiseks suureks hobiks on iluaiandus, siis võib siit edaspidi leida ka pilte meie aiast.
Tere tulemast kõikidele, kes mind siin külastada soovivad!