Liblikatega ma ise rahule ei jäänud, ei tulnud välja päris sellised nagu oleks tahtnud, aga noh...las jäävad siis sellistena ringi lendama.
Muude tegemiste vahepeal olen ka talveks hoidiseid teinud...kurke marineerinud, erinevaid salateid purki pannud. Paar päeva tagasi võtsin ette paprikad kuna mingi elukas (karta on, et hiir) oli mu paprikate kallal kasvuhoones maiustamas käinud. Korjasin kähku saagi kokku, et kõigest ilma ei jääks:)
Paprikatest teen ma igal sügisel väga maitsvat salatit, üks minu lemmikutest:)
Paprikatest teen ma igal sügisel väga maitsvat salatit, üks minu lemmikutest:)
Paprikasalat:
4 kollast paprikat, 4 rohelist paprikat, 4 punast paprikat
6 sibulat
1 tšillipipar
1 1/2 dl suhkrut
2 spl soola
2 loorberilehte
5 tera nelki
2 küüslauguküünt
3 spl 30% äädikat
3 dl vett
Puhasta paprikad ja lõika ribadeks, tükelda sibul, küüslauk ja tšilli. Pane kõik see lõigutud kraam potti ja vala kuum vesi peale, lase 10 min seista ja vala vesi pealt ära. Lisa maitseained ja vesi. keeda nõrgal kuumusel kuni paprikad on pehmed (ca 20 min või isegi vähem). Pane kuumalt purki! Nii lihtne ongi, aga maitse on väga hea...soovitan soojalt:)
Mina panen paprikaid ja sibulaid umbes ning vett panen retseptis näidatust ka rohkem.